martes, 8 de mayo de 2012

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra





La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra inicia una campanya informativa sobre la recollida de voluminosos



La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament de Torredembarra ha iniciat una campanya informativa sobre la recollida de voluminosos amb l’objectiu que la ciutadania sàpiga com utilitzar correctament aquest servei i col·laborin a mantenir nets els carrers, tal com ha explicat la regidora de Serveis, Francisca Felguera.



Els voluminosos són els residus que, per les seves dimensions considerables, no es poden posar en els contenidors del carrer i són difícils de transportar fins a la deixalleria. La recollida segregada de voluminosos comporta diversos beneficis: fa disminuir el nombre de trastos abandonats a la via pública, permet valoritzar els components d’aquests residus i ajuda a reduir els residus municipals que reben un tractament finalista.



L’Ajuntament de Torredembarra disposa d’una recollida específica. Per ampliar la informació sobre la recollida municipal de voluminosos, cal que us adreceu al vostre ajuntament o trucant gratuïtament al telèfon 900 10 30 01.




SISTEMA DE RECOLLIDA GRATUÏT


Els voluminosos s’han de deixar davant de casa avisant prèviament al telèfon gratuït 900 103 001. Cada Barri té un dia de recollida per treure els voluminosos.

Quina quantitat es pot treure?

Una unitat de cada o bé un volum màxim de 2m3




Aquest servei de recollida ajuda a millorar la qualitat dels nostres carrers. Per això, és important deixar els mobles el dia de la setmana que toca avisant a l’empresa.




QUINS RECOLLIM: Portes, sofàs, mobles, cadires, persianes, matalassos, electrodomèstics, ordinadors etc.

QUINS NO RECOLLIM: residus tòxics i/o perillosos com la uralita, bombones, runes, sanitaris, etc. Tots aquests disposen de vies de recollida específiques com la deixalleria.




Per més informació: Regidoria de Serveis. Departament de Residus. Pl. del Castell,8. Tel. 977 640025 (Ext. 468-409). residus@torredembarra.cat







Torredembarra, 8 de maig de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario